Rólunk

Cégünk, az F&T Trade Hungary Kft. egy fiatal vállalat, mely messzire visszanyúló múlttal és egy összetartó, erős csapattal rendelkezik, akik már több, mint 15 éve foglalkoznak hivatásukkal. Dinamikusan növekszünk és fejlődünk, törekszünk arra, hogy napról napra jobbak legyünk. Vállalatunk Magyarország fővárosában, Budapesten található. Kedvező elhelyezkedésünknek köszönhetően, Európa szívéből a világon minden országba szállítunk. Legfőképpen az egészvilágon jól ismert, megbízható és minőségi FMCG termékek kereskedelmére koncentrálunk, egészen pontosan kozmetikai-, háztartási és takarító-, valamint élelmiszer termékek forgalmazására.

Ami minket igazán különlegessé tesz, az a hihetetlenül kedvező ár, melyet biztosítani tudunk partnereink számára, ezzel biztosítva nekik az igazán kihagyhatatlan ajánlatokat.

Érdeklik Önt is legújabb lehetőségeink? Kattintson az „Aktuális ajánlataink” menüpontra és csapjon le az akciós termékekre! További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Értékeink

Cégünk elsődleges értéke partnereink elégedettsége. Minden erőnkkel a legjobb lehetőségeket keressük és nyújtjuk üzlettársainknak. Bizalmat és kapcsolatot építünk partereinkkel, megbízhatóság által. Számunkra kimagaslóan fontos, hogy erős és autentikus kapcsolatot ápoljunk ügyfeleinkkel. A kommunikáció és az elkötelezettség üzleti tevékenységeink kulcsa, és kapcsolataink, valamint sikereink alapja. Hiszünk abban, hogy a legjobb ajánlatok mindenki számára elérhetőek!

Célunk és jövőképünk

Célunk, hogy ügyfeleink legértékesebb parterévé váljunk. Folyamatos kapcsolatépítési tevékenységeinkkel érjük el ügyfeleinket, és kidolgozott ajánlatainkat akár személyre szabva küldjük el nekik, így kínálva a legjobb ajánlatot számukra.

Mint azt értékeink is tükrözik, bizalom és folyamatos kommunikáció segítségével erős köteléket formálunk partnereinkkel, így Ők a jövőben is maximális bizalommal és meggyőződéssel fordulnak hozzánk.

Miért válasszon minket?

Az F&T Trade Hungary Kft. egy elkötelezett és partnerorientált vállalat, ügyfeleink igényeit prioritásként kezeljük, és kihagyhatatlan kereskedelmi lehetőségeket kínálunk számukra. Bár Európa szívében helyezkedünk el, nem csak Európán belül, de az egész világon mindenhova szállítunk termékeket. Termékeinket a megbízhatóság és a minőség jellemzik, melyeket nagy tételben tudunk kiszolgálni. Folyamatos és részletes tájékoztatást nyújtunk mindenről, és átfogó szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek. Partnereinkkel minden mozzanatot megbeszélünk, így Ő folyamatosan nyomon követheti az üzleti eseményeket.

Hogyan válhat Ön is partnerünkké?

Szeretne Ön is velünk dolgozni, és az elsők között értesülni a legnagyobb akciókról? Akkor nincs más dolga, mint kapcsolatba lépni velünk! Írjon nekünk emailt a contact[kukac]ftthungary.com címre, és csapatunk azonnal felveszi Önnel a kapcsolatot.